Aanmelden proefstuderen

Maak kennis met de grootste studentenvereniging van Nijmegen!

Heb jij je al ingeschreven voor een studie en wil je zowel de universiteit als jouw toekomstige studentenstad Nijmegen beter leren kennen? Of studeer je al in Nijmegen, maar wil je het na het behalen van de eerste punten nu echt het studentenleven gaan ontdekken? Dat kan, met en bij ons! Proefstuderen is dit jaar in een nieuw jasje gestoken en daarover willen we je graag meer vertellen. Hoe ziet Proefstuderen 2018 met Carolus Magnus eruit voor jou?

Allereerst: schrijf je in via onderstaand inschrijfformulier!

1.    Samen met jou wordt er een echte proefstudeerdag opgesteld: zo wordt je door een student van de N.S.V. Carolus Magnus, die jouw toekomstige opleiding volgt, een dag mee op pad genomen. Naast dit alles zal je ’s avonds mee gaan eten met een aantal leden/een dispuut en ga je de avond feestelijk afsluiten met een open feest op Sociëteit 'De Kroeg' of een gezellige dispuutsavond. Zo maak jij snel kennis met een aantal leden én de vereniging! De proefstudeerdagen zijn op 18, 19 en 26 april 2018.

2.    Nadat je deze dag vóór de zomervakantie hebt meegepakt, willen we je natuurlijk ook graag kennis laten maken met 'de Kroeg': tijdens de Nijmeegse Vierdaagse organiseren wij hier een week vol feest, de Zomertijd. Gedurende de hele week zullen er vette feesten zijn waarbij toffe artiesten langskomen. Hier kan je dus wederom bij zijn! En om het nog mooier te maken… willen we jou als proefstudeerder nog iets leuks aanbieden: je ontvangt een passé-partout waarmee je de hele week gratis toegang hebt. Op 14 juli 2018, de eerste zaterdag van de Vierdaagsefeesten, is er daarnaast een avond die speciaal voor de proefstudeerders is ingericht. Benut die passé-partout dus goed!

3.    Laat in de opmerkingen weten naar welke dag(en) jij zou willen komen! Dan nemen wij contact met je op.

   

Meld je nu aan voor Proefstuderen 2018!

* verplichte velden
           
   

Onze sponsoren