Huizen

De Huizencommissie

De Huizencommissie is opgericht om leden te helpen bij het vinden van een kamer op een van de ruim 25 verenigingshuizen. Tevens wordt er ingezet op het vergroten van het huizenbestand. De meerwaarde van samen met verenigingsgenoten wonen is enorm. Je leert in een veel sneller tempo mensen uit verschillende jaarlagen kennen. Ook is er natuurlijk niets fijner dan na een lange dag studeren weer thuis komen in een gezellig en hecht huis.

Ben jij kamerzoekend?

Het kan soms lastig zijn om een geschikte kamer te vinden. Gelukkig zijn er verschillende opties om toch de plek te vinden waar jij je thuis kunt voelen.

Houd contact met de Huizencommissie

De Huizencommissie houdt bij welke leden nog op zoek zijn naar een kamer en welke huizen ruimte hebben voor nieuwe bewoners. Op die manier kunnen we huizen die op zoek zijn naar een nieuwe bewoner / onderhuurder eenvoudig in contact brengen met kamerzoekende leden.

Een groot netwerk

Je zal naar alle waarschijnlijkheid niet het enige lid zijn dat op zoek is naar een kamer. De Huizencommissie kan je in contact brengen met andere kamerzoekende leden, waardoor jullie kennis over vrijgekomen kamers met elkaar kunnen delen of samen met elkaar op zoek kunnen gaan naar een huis.

Nieuwe aanwas van huizen

Met enige regelmaat wordt er een nieuw huis aan het huizenbestand toegevoegd. Ouders of beleggers die investeren in een kroeghuis zien graag dat hun huis snel gevuld wordt. De Huizencommissie kan geïnteresseerde investeerders ook met elkaar in contact brengen, wanneer ze een gezamelijke investering in een huis willen doen.

Ben jij op zoek naar een kamer of naar een tijdelijke onderhuurder? Mail dan naar huizencommissie@carolusmagnus.nl, dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Onze sponsoren